Behandlinger

Røykstopp 1

Røykstopp

Slutt å røyke med hypnose

Er du klar for å ta tilbake kontrollen? Ikke la røyk stjele mer av din verdifulle tid!

Ved røykslutt med hypnose så er det vanlig med ca.2-3 behandlinger. Visste du at røykeslutt med hypnose er den mest effektive metoden å slutte å røyke på! I det største studiet som er gjort på røykeslutt visste det seg at hypnose i gjennomsnitt var 300% mer effektivt enn med nikotin erstatning, og 1500% mer effektivt enn viljestyrke alene. Grunnen til at hypnose er så effektivt er fordi man kommuniserer direkte med den underbevisste delen av sinnet. Denne delen av sinnet vårt er den delen som styrer blant annet vaner, mønster og assosiasjoner.

Felles for både tobakk og snus er nikotin. Nikotin i seg selv er utrolig avhengighetsskapende da det trigger belønningssystemet(Dopamin) vårt. Det er derfor det føles det så godt å få ta seg en røyk eller snus når man kjenner «suget». Men nikotin gjør også hel del andre ting en bare dette, det frigir adrenalin som igjen øker hjerterytmen vår, pusten og blodtrykket. Så selv om man føler at man senker skuldrene og får slappe av så skjer det noe helt annet inne i kroppen vår når vi tilfører nikotin. Så hvor farlig er nikotin egentlig? Dødelig nikotindose for voksne er ca. 40 mg, noe som tilsvarer innholdet i 1–2 sigaretter. Nikotin opptas imidlertid dårlig fra tobakk i magesekk og tarm, og dødsfall hos småbarn som har spist sigaretter, er sjelden. Mange vil si at røyk/snus er en venn, men hvor god er egentlig en venn som lopper deg for penger og går på helsa løs?

Heldigvis kan du ta kontrollen tilbake, og i stede for å måtte bruke ren viljestyrke for å nå målene, så lar vi underbevisstheten hjelpe oss å ta de rette valgene og gjøre det letter å ta de valgene vi ønsker. Ved hjelp av kraftfulle NLP og hypnoseteknikker kan vi endre de gamle uvanene og skape nye bedre vaner slik at du kan nå målet med å fortsette live som en IKKE-RØYKER!

Røykstopp beregn 2-3 ganger
Er du sterkt motivert, er det dette du virkelig ønsker deg.

Vektontroll 1

Vektkontroll

Få kontroll på vekten med hypnose

Lei av at søtsug, lysten på usunn mat eller snacks styrer live ditt? Hvem har vel ikke gått igjennom skuffer og skap på leting etter noe godt? Vil du ha et mer avslappet forhold til fristelser? Trenger du kanskje mer motivasjon? Har du ambisjoner om å starte en sunnere livsstil og begynne å trene? Det skal ofte ikke mer til en 2 behandlinger med hypnoterapi før du har det slik du ønsker! Noen ganger trenger vi 3-4 for å få ting helt på plass, dette varier fra person til person. Visste du at i et studie på vektreduksjon med hypnose var hypnose 3000% mer effektivt enn vektreduksjon uten hypnose!

Vi lever i en verden omgitt av fristelser, daglig blir vi bombardert med reklamer av fristelser som sjokolade, godteri, brus, mat osv.. Lørdagsgodt er jo et godt eksempel på en vane vi legger til oss. Og det er selvfølgelig lov å kose seg en gang iblant. Men det er når «en gang i blant» blir til en hverdags vane og man ikke klarer å stoppe, fornuften blir overstyrt av fristelser, og vi kommer inn i en ond sirkel.

Vi vet med dagens forsking at sukker er kilden til nesten alle moderne livsstilssykdommer. Og overvekt øker risikoen for blant annet forhøyet blodsukker, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, og det kan få følger som hjerte- og karsykdommer, diabetes type 2, insulinresistens, farlig fedme, kreft og Altzheimer.

Heldigvis kan du ta kontrollen tilbake, og i stede for å måtte bruke ren viljestyrke for å nå målene og motstå fristelsene, så lar vi underbevisstheten hjelpe oss, så det blir letter å ta de riktige valgene og motstå fristelsene når vi trenger det. Dette er mulig ved hjelp av kraftfulle NLP og hypnose-teknikker som vi bruker for å endre de gamle uvanene, og skaper nye bedre vaner slik at du kan nå de målene du setter deg. Vi jobber også med motivasjon, selvtillit og selvbilde slik at det blir lettest mulig å oppnå den endringen du ønsker.

Få kontroll på vekten, beregn 2-3 ganger
Er du sterkt motivert, er det dette du virkelig ønsker deg.

Section 2

SELVBILDE, SELVTILLIT OG EGENVERD

Ta tilbake kontrollen med hypnose

Hvordan ser ditt mentale bilde av deg selv ut? Har du et dårlig selvbilde? Og hvordan er det med din egen tro på deg selv? Skulle den vært sterkere? Hva med din egen verdi? Føler du deg så verdifull som du burde? Vi er alle verdifulle og fortjener å føle oss fantastiske uten noen grunn!

Det underbevisste sinnet – vår «indre stemme» – styrer ganske mye om hva vi føler om oss selv.
Våre ubevisste tanker kan være glødende tilhengere, og forteller oss at vi har det bra med oss selv. Eller det underbevisste kan være en voldsom kritiker, fylle våre tanker med negative, usunne tanker om oss selv.

Problemet er: Å overvinne disse negative tankene er en reell utfordring.
Disse tankene er automatiske og dypt innebygd i våre underbevisste sinn. Du ser deg selv i speilet – og BAM! – Det underbevisste sier at du ikke liker det du ser. Det skjer ubevisst, automatisk.
Med andre ord er lav selvtillit ofte et resultat av feil tanker i vår underbevissthet. Våre underbevisste tanker er ikke rasjonelle. De er ikke basert på fakta – ofte blir de programmert inn i barndommen – og de er altfor kritiske og usunne.
Men hva om disse tankene kunne bli stille, eller bedre ennå, fjernet helt. Hva om vi kunne få kontroll over vår indre stemme og lære den å være mer støttende, positiv og nyttig?

Med hypnoterapi kan vi effektivt endre på disse tankene og følelsene vi har om oss selv. Vi kan hjelpe den «indre stemmen» vår med å påvirke oss i positiv retning. Vi kan ta selvbilde, selvtilliten og egenverdien vår tilbake til toppnivå der de hører hjemme! For vi alle fortjener å føle oss fantastiske uten noen grunn! Behandlingen går over 2-3 sesjoner.

Selvbilde, selvtillit, egenverd beregn 2-3 ganger
Er du sterkt motivert, vil du ha en forandring i livet ditt.

Frykt 1

Å mestre frykt og fobier

Ta tilbake kontrollen med hypnose

Vi trenger alle å føle et visst nivå av frykt. I farlige situasjoner, for eksempel hvis huset ditt er i brann, vil kroppen din utløse den naturlige ‘fight or flight’ -responsen, hvor adrenalin aktiveres og økes, slik at du raskt kan komme ut av huset. Men i tilfelle ved en fobi, kan denne responsen utløses selv når trusselen er minimal eller ikke-eksisterende. For eksempel er det naturlig å være redd for en knurrende rottweiler som går løs, men det er irrasjonelt å være skremt av en søt puddel som er sammen med eieren i bånd 200 meter unna; men dette er hvordan du kan føle deg hvis du lider av ekstrem frykt eller fobi av hunder.

Dessuten har nesten alle en irrasjonell frykt: bare tanken på å besøke tannlegen, offentlige taler eller til og med en liten edderkopp kan føre til svette eller hjertebank. Mange mennesker klarer å håndtere disse irrasjonelle fryktene – men når frykt hindrer deg i å gjøre noe du vil gjøre eller gjør at du unngår noe av irrasjonelle grunner, har det blitt en begrensende faktor i livet ditt og kan bli kalt en fobi.

Hypnose er den aller beste tilstanden for å kunne endre ting som ligger lagret dypt inni deg slik som adferd, tro og følelser. Under hypnose brukes kraftfull NLP og utprøvde terapiteknikker for å endre rammene du har plassert frykten i, og få deg til å tenke helt nytt, helt fritt for frykten. Med samtale og hypnose kan jeg hjelpe deg med å slappe av i situasjoner du har fryktet i årevis helt uten medisinering eller erstatningsprodukter med varierende virkning.

Mestre dine følelser - beregn 2-3 ganger
Er du sterkt motivert, ikke la en irrasjonell frykt kontrollere deg.